Tuesday 26 August 2014

BEŽ VINTAGE NAUŠNICE



Stare naušnice koje sam kupila za nekih 2-3 funte prošle godine u Londonu, zapravo na tržnici sa starinama u Greenwich-u. Tako volim stare stvari. Volim i nove isto. Ali stare.. I volim tu potragu za nečim, a ne znam za čim točno. Nikad ne znaš na što ćeš naići. To je uzbudljivo.


Naušnice su na klipsu koja je malo olabavila, ali još uvijek drži. Malo pripazim kada ih nosim i svako malo provjerim jel su još uvijek na mjestu. Prelijepe su mi. Nježne su i krhko izgledaju, iako su od metala. Preko metala je presvučen emajl ili neka boja, ne razumijem se u to baš. Cvijetić sa biserom i list koji kao da ga štiti. Boja je na nekim mjestima otpala, no meni to ne smeta. 


Evo ih na meni:



Danas sam u Second Hand Shop-u naišla na ovu preslatku torbicu, platila sam ju samo 40 kn. Mislim da će lijepo ići uz naušnice.







2 comments:

  1. Koja si ti ljepotica!! Upravo takvom sam te zamišljala, tako damski, profinjeno...i naušnice su divne baš poput tebe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iiii :) malo mi je neugodno sada, ali stvarno ti puno hvala :* :* :*, razmišljam što da napišem i ne znam što da napišem osim- stvarno hvala, lijepo je čuti kompliment, ali tu sam i našminkana i dobro raspoložena bila, pa se tako učinilo :); meni su recimo ljudi kada se smiju ili su pozitivni ili imaju neku dobrotu, jako lijepi, svi odreda;

      Delete